پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها

روایت سردار جلالی از گریه‌های سردار زارعی در ماجرای برجام

رئیس سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه رمز گریه‌های سردار زارعی این بود که آینده برجام را می‌دید، گفت: گریه سردار زارعی باید بعنوان یک سمبل در ادبیات سیاسی کشور بازشناسی و تعریف شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۲۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 14
کد خبر: ۷۰۴۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور صبح امروز (دوشنبه) در آیین گرامیداشت مجازی سردار دکتر علی اصغر زارعی جانشین فقید سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه سردار زارعی در دوران نمایندگی در مجلس شورای اسلامی با دو موضوع در اذهان مردم ماندگار شد، گفت: اولین موضوع برخورد با رشوه دهنده‌ای بود که در دوران دولت نهم برای رای آقای کردان به دنبال خریدن نمایندگان مجلس بود و مرحوم زارعی سیلی محکمی به آن فرد رشوه‌دهنده زدند و نشان داد پاسداری فقط به لباس نیست و به عقیده و باور است.

 

وی افزود: در ماجرای برجام هم تمام مردم ایران اشک و گریه او را که از تعصب و غیرت ایرانی-اسلامی او بود را دیدند، راز گریه زارعی این بود که او گریه می‌کرد برای اینکه صداقت را در برخی از دوستانش نمی‌دید. رمز گریه او این بود که آینده برجام را می‌دید آینده‌ای که شاید با بصیرت سیاسی می‌توانست تصور کند و نتایج امروز برجام را ببیند.

 

سردار جلالی ادامه داد: مرحوم زارعی اعتماد و باور به دشمن در چرخه‌های سیاسی را تحمل نمی‌کرد و وقتی می‌دید برخی دولتمردان به امضای دشمنان اعتماد دارند، گریه می‌کرد. این گریه یک انقلابی است. گریه‌ای که می‌شناخت و می‌دانست که چه اتفاقی قرار است بیافتد و منافع ملی قربانی منافع جناحی می‌شود. گریه سردار زارعی باید بعنوان یک سمبل در ادبیات سیاسی کشور بازشناسی و تعریف شود.

 

رئیس سازمان پدافند غیرعامل با اشاره به حضور هشت ساله مرحوم زارعی در مجلس شورای اسلامی و ۴ سال حضور وی بعنوان جانشین سازمان پدافند غیرعامل، گفت: شهید زارعی ۱۲ سال از سپاه دور بود، اما وقتی با او برخورد می‌کردید تمام خصلت‌های یک پاسدار را داشت. شاید برخی افراد که از پاسداری دور می‌شوند، تغییر کنند و رفتارشان تغییر کند، اما زارعی یک پاسدار نمونه بود و با اینکه ۱۲ سال از نظر عضویت از سپاه دور بود، اما همه آن ویژگی‌هایی که یک پاسدار در سال ۵۸ داشت را او کماکان داشت.

 

وی گفت: ایثارگری و اخلاص او به گونه‌ای بود که احساس می‌کردی حداکثر اخلاص ممکن را دارد و حتی اگر متوجه می‌شد جایی اشتباه کرده می‌گفت من اشتباه کردم./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار